Mommoen til Michelle

Hei og velkommen til Honnørfrue!

I dag har barnebarnet mitt, Michelle, gebursdag. Hun fyller tyve år. Jeg husker da jeg var tyve, helt tilbake i 1956. Da hørte jeg på Elvis og begynte å gå med dongeribukser. Det var en fantastisk fin tid. Jeg håper også Michelle ser tilbake på tyveårene som en fin tid. Det tror jeg, for hun er en nydelig jente som vandrer rundt som en strålende sol.

Her er noen bilder av Michelle.

Her kjører hun på mopeden sin. Det er jo litt skummelt, men hun bruker hjelm og kjører forsiktig.

Dette bildet er så nydelig. Se på det vakre smilet. Har hun arvet det av meg, tro?

Michelle er glad i langrenn. Det er ikke noe tvil om det.

Sånn kan jeg også posere.

Takk for at du ville lese litt om Michelle. Og gratulerer så inderlig med tyveårsdagen Michelle!

På gjensyn 🙂